רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

20/06/2021 18:49
הגעתי לחדר לידה בבית חולים הלל יפה בחדרה עם פתיחה 3 בשבוע 41+3, מיד העבירו אותי לחדר לידה ונתנו לי אפידורל. בכל שעה כשנבדקתי, הפתיחה התקדמה יפה כשבשעה 6:00 בבוקר הייתי עם פתיחה 10 והמיילדת נפרדה ממני כי היתה לה טיסה לחול והוחלפה ע"י מיילדת אחרת שלא היתה במשך שלוש שעות מהרגע שאמרה שלום וכשהגיעה סוף סוף אמרה לי "אם לא תלחצי לא ייצא" כשאני עם אפידורל ולידה ראשונה.

לפתע הגיעו המון אנשי צוות לחדר ואמרו לי "קדימה, את כבר שלוש שעות בפתיחה מלאה - ניתוח", פתאום משום מקום בגלל מה שהבנתי אחר כך שהיו סימנים של מצוקה עוברית שזיהו...

הובהלתי לניתוח קיסרי חירום והרגשתי שחותכים אותי, אמרתי את זה למרדים וזה היה הדבר האחרון שאני זוכרת עד שהתעוררתי - הרדימו אותי הרדמה מלאה בשלב כלשהו.

כשהתעוררתי הייתי כאובה עם 4 אנפוזיות בכל יד והמון צינורות יוצאים מגופי, מסתבר שהניתוח ארך כארבע שעות. הסבירו לי שהתינוק היה ממש כמעט בחוץ והם נאלצו למשוך אותו חזרה, ותוך כדי כך היתה פגיעה בצינור השתן ונוצר קרע ברחם ברמה חמורה מאד. הם אמרו שאיבדתי המון דם ואני צריכה להודות שאני בחיים.

מאישה שנכנסה להריון ראשון תוך פחות מחודש אני אישה שצריכה פונדקאות כי הרחם נפגע בלידה בגלל רשלנות רפואית - ניתוח כושל. טיפול כושל. כל התהליך של הלידה הראשונה הסתיים בצורה גרועה מאד בגלל רשלנות חריפה מאד.

קראתי שאתם מטפלים במקרים של קרע ברחם בגלל סיבוכים בלידה ורציתי לקבל חוות דעת על המקרה שלי.
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

26 בינואר 2026

פגיעה בגנים NLGN3 ו-NLGN4

כבר למעלה מ-20 שנה ידוע על הקשר ההדוק שבין פגיעה בגנים NLGN3 ו-NLGN4 להתפתחות אוטיזם, רק שכיום כב...

קרא עוד

26 בינואר 2026

פגיעה במבנה של כרומוזו...

שינויים במבנה של כרומוזום X עלולים להוביל להתפתחותן של תסמונות גנטיות מורכבות ביותר, ולכן חשוב לא...

קרא עוד

18 בפברואר 2026

פסיקת העליון: חובת מתן...

בית המשפט העליון פסק והכריע כי חובת הרופא המטפל לתת למטופל הסבר מפורט על תוצאות בדיקה גנטית ולווד...

קרא עוד

08 במרץ 2026

20 גנים הכי נפוצים בהת...

המחקר הגדול והמקיף שנערך אי פעם, בדק והשווה נתונים של מעל 35000 בדיקות אקסום, ובודד את 20 הגנים &...

קרא עוד

08 במרץ 2026

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

08 במרץ 2026

חסר או תוספת באחד ממאו...

באמצעות בדיקת צ'יפ גנטי ניתן לאבחן חסר או תוספת באחד מתוך מאות גנים, כאשר במצב כזה חובת הרופא ליי...

קרא עוד

08 במרץ 2026

1204 גנים מעורבים בהתפ...

לפניך הסבר מפורט, אודות רמת הסיכון המוכרת [2025] של 1204 הקשורים באופן ישיר להתפתחות אוטיזם בעובר...

קרא עוד

08 במרץ 2026

פגיעה במבנה של כרומוזו...

אם הילד/ה שלך אובחנ/ה רק לאחר הלידה עם פגיעה במבנה של כרומוזום 12 ולא הוסבר לך כבר בתחילת ההריון ...

קרא עוד

08 במרץ 2026

פגיעה בגן GRIN2B והקשר...

הכירו את המשמעות של פגיעה בגן GRIN2B והקשר ההדוק להתפתחות אוטיזם. עורכי הדין שלנו מסבירים ועונים ...

קרא עוד

09 במרץ 2026

חייבים לאבחן בהריון: מ...

פגיעה מזערית ב-1q21.1 שלא אובחנה בעובר עוד במהלך ההריון, עלולה להוביל ללידת ילד או ילדה הלוקים בא...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה