רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

20/06/2021 18:43
רוצה לשתף בחוויה של רשלנות עם ניחוח מיזוגני שעברתי בבית חולים בישראל . שאני מרגישה שקרתה *רק* בגלל שאני אישה.
הגעתי למיון אחרי תאונת דרכים שעברתי וכל השפה שלי היתה שסועה ומדממת ברמה של כל כל הגוף על כל האוטו על כל הבגדים
...
ההורים שלי לא יכלו לבוא איתי מיד למיון מכיוון שהמיון במקום שהוא במרחק שעתיים נסיעה מהבית(בסמוך למקום שבו ארעה התאונה) אשת חסד שראתה את התאונה התנדבה לבוא איתי והסיעה אותי לשם . נכנסנו המתנו פגשנו אח נחמד. זה הביא לי את משכחי הכאבים ומשם ממשיכות למיטה 24 בחדר המיון . מפה היא כבר עוזבת ומתחיל הסיוט שלי . היחס שלהם השתנה ברגע שהייתי לבד.
הסטאגר והאחות שטיפלו בי הסבירו לי שלפני שתופרים לי את השפתיים צריך טטנוס שלא יזדהם . אלו עשו לי זריקת טטנוס והבדיקה המשיכה .
הסטאגר באמת היה נחמד רק הרגשתי מוקטנת מאד בעוד הוא אמר ש'לא בטוח שאני צריכה תפרים' אף על פי שבאותו רגע כל מטומטמ.ת יכול.ה להבין שכן . השפתיים שלי היו מחולקות ל3 .
הוא שאל אותי את השאלות השטחיות לפני שבא הרופא ואחרי שהוא שאל את שאלת הסמים והאלכוהול ונעניתי לשלילה שאני לא תחת השפעה של כלום ואני לגמרי סאחית . מסיים למלא את הדף. לפני שבא הרופא הוא שואל אותי את אותה שאלה שוב ושוב . כנראה בגלל שהייתי בהיסטריה מבולבלת ובוכה זה אומר שאני מסטולה בשבילו . נשים . כאלה הן אמוציונליות ומסטוליות.
בא רופא מחליט שאני עולה לקומת אף אוזן גרון לתפירה . מפה מתחיל עוד סיוט . אני מנסה להיות סופר נחמדה לרופא רק להגיד לו 'תודה לך ' ולקוות שהוא יסיים כבר את ההליך הכירורגי והוא שולח עקיצות מיזוגניות על חשבוני. כאשר שם לי את הנייר הסטירילי שמכסה על הפרצוף התבדח על חשבוני ש'ככה הכי יפה'
הוא שואל אותי שאלות ולא הבנתמ אם הוא מצפה שאני אענה תוך כדי התפירה או לא אז בהתחלה עניתי כדי להיות נחמדה והוא אומר לי 'לא משנה אני פשוט אדבר ואת רק תקשיבי'
לקינוח בכיתי בסיום התפירה ורעדו לי השפתיים מהתקף הבכי וניסיתי להפסיק את הרעד כדי שימשיך לתפור כאילו אבל זה לוקח כמה שניות ובשניות האלה הוא אומר לי 'נו דיי תני לי לסיים את העבודה שלי'.
כאשר הוא אומר לי שהוא סיים ואני יכולה ללכת פשוט התפירה תרד לבד אחרי 10 ימים .... אני פשוט הולכת משם לכיוון הבית ...
בחיים לא עברתי תאונה אז אין לי מושג שצריך לעבןר במיון שוב . הוא לא אמר לי לעבור במיון ,לא נתן לי הוראות להתנהלות עם התפרים מבחינת אכילה שתייה צחצוח שיניים וכדו' .
אז בדרך הביתה מתקשרים אלי מהמיון ומאיימים עלי שאם אני לא אגיע לקחת את הדפים הם יכתבו שעזבתי את המקום על דעת עצמי!!!
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

11 ביוני 2026

האם סטנדרט הרופא הסביר...

עורכת הדין אדרה רוט מציגה ומסבירה את עמדת כנס ים המלח לגבי מבחן הרופא הסביר ומשמעותה לגבי תביעות ...

קרא עוד

11 ביוני 2026

מי הוא הרופא הסביר?

במסגרת מבחן הרופא הסביר, נבחנים שלבים שונים בהתנהלותם של הגורמים הרפואיים נגדם מוגשת התביעה. למאמ...

קרא עוד

11 ביוני 2026

ייצוג נפגעי רשלנות רפו...

עם למעלה מ-20 שנות ניסיון בייצוג נפגעי רשלנות רפואית והתמחות מיוחדת בתחום הגנטיקה, עורכת הדין אדר...

קרא עוד

11 ביוני 2026

כשהרופא הסביר לא מסביר...

מבחן המטופל הסביר מעמיד במרכז את זכותו של המטופל לקבל את המידע שכל אדם סביר במצבו היה רואה כחשוב ...

קרא עוד

14 ביוני 2026

פענוח הגנטיקה של האוטיזם

נכון לשנת 2026 הגנטיקאים מסתמכים על מספר מדדים בינלאומיים מוכרים, שמסייעים לפענח ולהסביר להורים, ...

קרא עוד

14 ביוני 2026

גנטיקה על רגל אחת

הכירו את המשמעות של המונח גנטיקה - המבנה הגנטי של גוף האדם, הכרומוזומים וה-DNA האנושי. עורכי הדין...

קרא עוד

17 ביוני 2026

פגיעה בכרומוזום 21 אוב...

פגיעה במבנה של כרומוזום 21 עלולה להוביל להתפתחות תופעות כמו: אוטיזם, עיכוב התפתחותי, אפילפסיה ותס...

קרא עוד

17 ביוני 2026

פגיעה בגן DYRK1A והקשר...

הכירו מקרוב את המשמעות של פגיעה בגן DYRK1A שעל גבי כרומוזום 21, הקשר לאוטיזם והחשיבות הרבה שבאבחו...

קרא עוד

21 ביוני 2026

מחיקה 2p16.3 בזרוע הקצ...

מחיקה גנטית בזרוע הקצרה 2p16.3 של כרומוזום 2 מחייבת אבחון מוקדם, עוד במהלך ההריון, שאחרת עלול להג...

קרא עוד

21 ביוני 2026

משמעותה של פגיעה גנטית...

פגיעה של הגן NRXN1 הנה אחד הגורמים הגנטיים המובהקים לאוטיזם ולהפרעות נוירו-התפתחותיות נוספות. הכי...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה