רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

03/02/2020 12:12
זוועה היתה הלידה שלי בהלל יפה. קודם כל איך שהגעתי שאלו אותי "למה באת לפה"? אממ.. בואו נחשוב למה באץי לחדר לידה.. שעמם לי בבית..
אחרי כן הכניסה אותי המיילדת חצדר בלי מקלחת למרות שכל המחלקה הייתה ריקה.
בעלי שאל אותה אם אפשר חדר עם מקלחת אז היא התעצבנה עליו ובסוף אחרי שאמר לה שהמחלקה ריקה , העבירה אותי לחדר עם מקלחת.
במהלך הלידה היא כיבתה לי את המזגן כל פען בכוונה למרות שביקשתי שלא תכבה כי היה לי חם,
גנבה לי את הכדור פיזיו בכוונה מהחדר!!! מזל שחברה שלי שהיא גם דולה הייתה איתי ושלוש פעמים הלכה לחדר אחר להחזיר לי את הכדור!
באה רופאה אמרה אני בודקת פתיחה ועשתה לי סטריפינג בלי להודיע לי מראש, צרחתי מכאבים ובנוסף התחיל דימוםצמה שאסר אותי על בעלי, למה לא להודיע מראש? לקבל את הסכמתי? פשוט אונס זה מה שהרגשתי באותן דקות שצרחתי מכאבים מהסטריפינג הזה.
מאז הסטריפינג במשך שעתיים עד חילוף משמרת עשו "חרם" על החדר שלי ולא באו אפילו לבדוק אותי. מה שיה לי מצוין כי גם ככה לא רציתי לראות את הפרצוף המחליא של המיילדת הזאת.
בסוף כשכבר כן התחלפה משמרת הייתה מיילדת שהציגה את עצמה כאילו היא באה להיות "המלאך הגואל " שלי ולעשות חוייה מתקנת.
בסוף כשהיו צירים של הסוף היא התעכבה ולא באה למרות שבעלי קרא לה שלוש פעמים והיא פשוט ישבה שם בדלפק ואמרה שתיכף באה!
אני מנסיונות קןדמים כבר תפסתי לעצמי את הרגליים ועבדתי עם המוניטור, דחפתי לפי הצירים שבמוניטור, פשוט יילדתי את עצמי שם בחדר עד שהגברת החליטה לקום אלי ואז היה לה רק לקבל את התינוק.

מעדיפה ללדת ביער ולא בהלל יפה.
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

11 בפברואר 2025

פגיעה בגן PRRT2 גורמת ...

הכירו מקרוב את המשמעות של פגיעה בגן PRRT2 שעלולה לגרום לאפילפסיה, מחלת PKD, אוטיזם ופגיעות משמעות...

קרא עוד

18 בפברואר 2025

האם כדאי לעשות בדיקת א...

חשוב לדעת כי נכון לשנת 2025 מומלץ לבצע בדיקת אקסום בכל הריון, של כל אשה, ללא יוצא מהכלל! בדיקת הא...

קרא עוד

19 בפברואר 2025

ריצוף גנום מלא WGS

הכירו את יכולות האבחון המתקדמות של בדיקת רציוף גנום מלא WGS, הנחשבת לבדיקה המתקדמת והמדוייקת ביות...

קרא עוד

06 במרץ 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

06 במרץ 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

26 במרץ 2025

אבחון מוקדם בהריון: פג...

ניתן לאבחן עשרות מוטציות גנטיות במבנה של כרומוזום 18 כבר בתחילת ההריון, באמצעות בדיקה גנטית פשוטה...

קרא עוד

26 במרץ 2025

מחיקה 18q צריך לאבחן ב...

אם לא קיבלתם הסבר על האפשרות לעבור בדיקות גנטיות בהריון, והילד או הילדה אובחנו עם פגיעה גנטית של ...

קרא עוד

06 באפריל 2025

תנאי שימוש ותקנון

מדיניות פרטיות ותנאי שימוש באתר Malpractice המנוהל על ידי משרד עורכי הדין המוביל בישראל בייצוג נפ...

קרא עוד

08 באפריל 2025

נגישות באתר האינטרנט ו...

אנו נותנים שירותים משפטיים מזה למעלה מ-20 שנה, לאלפי משפחות, הורים לילדים בעלי מוגבלויות ולכן מיי...

קרא עוד

15 באפריל 2025

פגיעה בגן SYNGAP1

הפגיעה בגן SYNGAP1 הנה אחד מהגורמים הגנטיים העיקריים להתפתחות אוטיזם ואפילפסיה, ולכן חשוב לאבחן א...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה