רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

27/10/2019 16:46
שלום

רוצה לשמוע ולהבין יותר האם הליך שנעשה בלידה שלי הוא נפוץ או שפשוט נפלתי על רופא הזיה בחדר לידה.

ילדתי כבר לפני שנה וחצי, בלידה טבעית ומדהימה, טפו טפו. בסוף הלידה נזקקתי לכמה תפרים קטנים (לא משהו רציני בכלל) והגיע רופא לתפור. אציין שהוא רופא שנבדקתי אצלו מספר פעמים בחיי ואני מכירה את הטיפוס, לא הכי מלבב, אם כי מקצועי מאוד. הילדה שלי הייתה עלי וינקה במהלך כל התפירה.

הוא כמעט ולא דיבר איתי, לא הסתכל עלי, לא הסביר או סיפר מה מצבי ומה הוא עושה. עשה הרדמה מקומית בעדינות וגם את התפירה כמעט ולא הרגשתי. כשסיים הכניס לי אצבע לרקטום מבלי להודיע לפני, בדק שהכל בסדר, אמר מזל טוב על הדרך והלך.

במהלך כל החמש דקות שזה לקח הרגשתי שזה לא אמור להיות ככה. לא הבנתי למה הוא לא מתקשר איתי, למה לא משתפים אותי במצבי ובמה שעושים לי... אחרי לידה מדהימה ומעצימה, זה היה סיום עצוב ומבאס לתהליך היפה שעברתי.
אבל בעיקר נצרבתי מהחדרת האצבע לרקטום. לא התכוננתי לזה ולא ידעתי שזה בא, ובאותו הרגע שזה קרה ממש קפאתי. אלו היו שניות, אבל הם השפיעו עלי ממש עמוק. לקח לי הרבה זמן אחרי הלידה והרבה כוחות נפשיים לשחרר את האזור מהטראומה הזו.

ברור לי שכך או כך בגלל התפרים.

ברור לי שכך או כך בגלל התפרים האזור היה פגוע ורגיש, אבל אני מרגישה שהרבה מזה היה בגלל האופן שבו הדברים נעשו, ובגלל חוסר התקשורת בין הרופא אלי.

לשמחתי ולמזלי המיילדת והדולה המדהימות שהיו איתי תיווכו לי אחר כך מה היה שם ולמה עשו מה שעשו, ובאמת הכל ממש בסדר, אבל גם היום, שנה וחצי אחרי הלידה, אני עדיין מסתובבת עם זה.

אשמח גם לשמוע האם כל עניין התפירה והתפרים נחווה כמו שהוא נחווה אצלי? האם החדרת אצבע לרקטום כחלק מתהליך התפירה הוא עניין שבשגרה? האם לא נדרשת הסכמה שלי לפעולה חודרנית שכזאת? הרופא פשוט יכול לעשות מה שהוא רוצה?
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

אפילפסיה ואוטיזם על רק...

תסמונת גנטיות שגורמות לאפילפסיה ואוטיזם נפוצות יחסית, וחשוב לדעת ולזכור כי ניתן לאבחן את רובן כבר...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

קשר בצמות: אוטיזם, אפי...

נכון לסוף שנת 2025, הקשר הגנטי ההדוק שבין אוטיזם ואפילפסיה, מוכח מחקרית ואנו מתחילים להבין עד כמה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

האם האוטיזם גנטי?

התשובה לשאלה "האם האוטיזם גנטי" מוכרת וידועה כבר במשך שנים רבות, ועדיין רבים מהנשים והג...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונת KBG והגן ANKRD11

בדיקות גנטיות זמינות יכולות לאבחן מעל 99% מהמקרים של תסמונת KBG כבר בתחילת ההריון. התסמונת הנדירה...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

אבחון חסר מזערי 15q13....

ניתן וצריך לאבחן מיקרו מחיקה 15q13.3 כבר בשלבים הראשוניים של ההריון, באמצעות בדיקת מי שפיר לצ'יפ ...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונות גנטיות דה נובו...

ישנן עשרות תסמונות גנטיות טריות [דה נובו] שעלולות לגרום לאפילפסיה ולכן חשוב לאבחן אותן כבר בשלב ה...

קרא עוד

09 בספטמבר 2025

הגן ADNP ואוטיזם

פגיעה בגן ADNP הנה גורם מונוגני מוכר ונפוץ יחסית, להתפתחות אוטיזם. הכירו את תפקידו הקריטי של ADNP...

קרא עוד

28 בספטמבר 2025

לנפץ את המיתוס: ''אי א...

למה אנחנו לא מצליחים להעלים ולמחוק מהלקסיקון את המיתוס השגוי שלפיו אין אפשרות לאבחן אוטיזם במהלך ...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה