רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

19/03/2018 08:48
אז בתאריך 14/02 הלכתי לרפואת חירום בבאר שבע - מרכז בריאות האישה לאחר שלא ממש הרגשתי תנועות עובר. יש לציין שכל העולם צחק עליי כי אני אחת כזאת שעל כל דבר הלכה למיון במהלך ההריון טוב הריון ראשון כל דבר הלחיץ אותי ולא רציתי לטעות.

אז החלטתי לקום וללכת לבדוק למה אין לי תנועות עובר הרי אני מכירה את התינוקות שלי בבטן היא הייתה זזה המון ממש בשעות קבועות אחרי מאכלים מסויימים פתאום לא מרגישה שום דבר אמרו לי את חודש שמיני אין לה כבר מקום ואני הייתי נחושה בדעתי ללכת למיון ושמשהו לא בסדר.

בקיצור בדקו אותי במרפאה ג בבאר שבע עשו לי מוניטור ובאמת שמו לב שמשהו לא תקין יש דופק אבל חלש ואין תנועות עובר לכן נשלחתי למיון.

במיון קיבלו אותי עשו לי גם כן מוניטור שעה כמעט הביאו לי שוקולד סובבו אותי לצד שמאל ובאמת כלום אין תנועות ואז הגיע הרגע הכי מפחיד נטלי בואי איתנו הולכים למין חדר פרטי כזה מבקשים ממני להוריד את הבגדים עושים לי אולטרסאונד. מכניסים לי מחט לגוף קבלת נוזלים בקיצור כל זה ואף אחד לא מסביר מה קורהה פה, למה אני ערומה כאילו אני יולדת עכשיו מה נסגר?

מפה לשם באמת ראו במוניטור שאין תנועות אחרי הרבה זמן לאחר כל מיני רופאים שנכנסו לחדר הוחלט לעלות אותי לחדר לידה יכול להיות שתעברי ניתוח קיסרי חירום... ואני מה נסגר, בסך הכל באתי לבדוק תנועות מה קורה פה? למה אני שבוע 32+5 זה ממש לא הזמן לצאת...

עליתי לחדר לידה עשו לי זריקה להבשלת ריאות חיברו אותי לעוד מוניטור מהשעה שש בערב עד תשע בבוקר למחרת מחוברת למוניטור ואין שינוי פשוט אין שינוי ללא תנועות ודופק חלש עולה ויורד.

שלחו אותי בתשע וחצי לאולטרסאונד מעמיק שם גילו שחבל הטבור כרוך סביב הצוואר שלוש פעמים! חזרתי לחדר לידה נכנס מנהל מחלקת יולדות בסורוקה הסתכל על המוניטור והחליט שזהו מיילדים אותי ומיילדים עכשיו.

נכנסתי לחדר ניתוח הרדמה מלאה התעוררתי וגיליתי שלא רק חבל הטבור היה כרוך סביב הצוואר שלה גם היא נולדה עם 5 המוגלובין היא העבירה לי דם במקום ההפך הצלנו אותה יממה מלמות!

למזלי היא נולדה במשקל של 1.984 היא קיבלה מנות דם התאוששה בפגייה למשך שבועיים ולאחר מכאן השתחררה הביתה איתי היום היא כבר חודש אחרי אני הכי מאושרת בעולם ומודה לאל על כל הדרך ועל כל הטוב שקיים!

נשים יקרות תמיד תלכו עם הלב שלכן לא משנה כמה מגוחך זה נשמע סליחה שזה כזה ארוך .
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

אפילפסיה ואוטיזם על רק...

תסמונת גנטיות שגורמות לאפילפסיה ואוטיזם נפוצות יחסית, וחשוב לדעת ולזכור כי ניתן לאבחן את רובן כבר...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

קשר בצמות: אוטיזם, אפי...

נכון לסוף שנת 2025, הקשר הגנטי ההדוק שבין אוטיזם ואפילפסיה, מוכח מחקרית ואנו מתחילים להבין עד כמה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

האם האוטיזם גנטי?

התשובה לשאלה "האם האוטיזם גנטי" מוכרת וידועה כבר במשך שנים רבות, ועדיין רבים מהנשים והג...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונת KBG והגן ANKRD11

בדיקות גנטיות זמינות יכולות לאבחן מעל 99% מהמקרים של תסמונת KBG כבר בתחילת ההריון. התסמונת הנדירה...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

אבחון חסר מזערי 15q13....

ניתן וצריך לאבחן מיקרו מחיקה 15q13.3 כבר בשלבים הראשוניים של ההריון, באמצעות בדיקת מי שפיר לצ'יפ ...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונות גנטיות דה נובו...

ישנן עשרות תסמונות גנטיות טריות [דה נובו] שעלולות לגרום לאפילפסיה ולכן חשוב לאבחן אותן כבר בשלב ה...

קרא עוד

09 בספטמבר 2025

הגן ADNP ואוטיזם

פגיעה בגן ADNP הנה גורם מונוגני מוכר ונפוץ יחסית, להתפתחות אוטיזם. הכירו את תפקידו הקריטי של ADNP...

קרא עוד

28 בספטמבר 2025

לנפץ את המיתוס: ''אי א...

למה אנחנו לא מצליחים להעלים ולמחוק מהלקסיקון את המיתוס השגוי שלפיו אין אפשרות לאבחן אוטיזם במהלך ...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה