רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

12/03/2018 08:05
יום שלישי 2לפני שבועיים התחילו לי צירים קטנים - לא כואבים אבל סדירים - הבנתי שזה כנראה קרוב, אז התחלתי לסדר ולנקות את הבית (לפחות שיזרז) הצירים התחזקו ובשעה 2:00 בלילה החלטנו ללכת למיון.

הגענו בשעה 4:00, חיברו אותי לבדיקת מוניטור עובי ובדקו פתיחה - 2-2.5 70% מחיקה.

הרופאה אמרה שזו אמנם פתיחה ״טובה״ אבל הצירים לא מספיק סדירים ולכן כדאי שנלך לטייל קצת כדי לעזור לגוף להתקדם.

חזרנו ב 8:00 הצירים התחזקו - שוב בדיקת פתיחה ושוב מוניטור - פתיחה 3 מחיקה 80% אבל עדיין צירים לא מספיק סדירים.

הרופאה המליצה לנו ללכת הביתה ולחזור כשיהיה ציר של דקה שלמה כל 3 דקות במשך שעה לפחות.

(הציעה גם להכניס לחדר לידה ולקבל זירוז או לפקוע קרומים- לא הסכמתי להתערבויות לט נחוצות)

השעה הייתה כבר 10+- והחלטנו ללכת לאכול משהו ולטייל (גרים רחוק מבית החולים +פקקים פחדנו שאם ניסע הביתה לא נספיק לחזור בזמן- זו הייתה החלטה נבונה!)

טיילנו לנו ברחובות בין חנויות והצירים התחילו להתגבר ממש להיות תכופים וכואבים. חזרנו למיון בשעה 14:00, פתיחה 5 100% מחיקה - ונשלח לחדר לידה. נכנסנו לחדר ובינתיים כל כמה שניות ציר- ארוך וכואב.

בשלב הזה פתחו לי וריד לנוזלים (ביקשתי אפידורל דבר ראשון) וביקשתי לרדת מהמיטה כדי להתנועע ולעזור לגוף שלי להתגבר על הצירים. ירדתי לרצפה - צירים כואבים, עומדת בכריעה, על הברכיים ומתחננת מתחילה להרגיש שהצירים גדולים עלי. כואב לי ואני מתפתלת על הרצפה בנהמות של חיה פצועה ובכי.

בשלב הזה ירדו לי המים ואני אומרת לבעלי שאני מרגישה שבורח לי קקי.

פתאום זה הכה בי. לא בורח לי כלום, זה לחץ בפי הטבעת אלו צירי לחץ - אני יולדת ולא קיבלתי אפידורל!

נכנסתי להיסטריה, לא הייתי מוכנה לזה בשום תרחיש אפשרי שהרצתי לעצמי בראש על הלידה.

נכנסו לחדר כמה מיילדות (כנראה הבינו שזו הולכת להיות לידה טבעית לא מתוכננת) וניסו להסביר לי ולהדריך אותי מה לעשות - אני הייתי בשלי ואמרתי שאני לא מוכנה ללדת בלי אפידורל שאני לא מסוגלת ושאני לא אעמוד בזה והן ניסו להסביר לי שאין לי כל כך ברירה.

בעלי המקסים ״שמר״ עלי ועזר לתווך ביני לבין המיילדות ועזר לי להבין שאין לי אפשרות אחרת. אני יולדת ללא אפידורל - זה המצב.

התעשתתי והקשבתי להנחיות של המיילדת.

תוך 3 לחיצות ושאגות על, בשעה 14:38 נולדה נעם המתוקה שלי, במשקל 3.115 ק״ג בלי אפידורל וללא תפרים.

אז אני קצת בשוק. גאה בעצמי. ובעיקר מאוהבת באוצר הקטן הזה.
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

אפילפסיה ואוטיזם על רק...

תסמונת גנטיות שגורמות לאפילפסיה ואוטיזם נפוצות יחסית, וחשוב לדעת ולזכור כי ניתן לאבחן את רובן כבר...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

קשר בצמות: אוטיזם, אפי...

נכון לסוף שנת 2025, הקשר הגנטי ההדוק שבין אוטיזם ואפילפסיה, מוכח מחקרית ואנו מתחילים להבין עד כמה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

האם האוטיזם גנטי?

התשובה לשאלה "האם האוטיזם גנטי" מוכרת וידועה כבר במשך שנים רבות, ועדיין רבים מהנשים והג...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונת KBG והגן ANKRD11

בדיקות גנטיות זמינות יכולות לאבחן מעל 99% מהמקרים של תסמונת KBG כבר בתחילת ההריון. התסמונת הנדירה...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

אבחון חסר מזערי 15q13....

ניתן וצריך לאבחן מיקרו מחיקה 15q13.3 כבר בשלבים הראשוניים של ההריון, באמצעות בדיקת מי שפיר לצ'יפ ...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונות גנטיות דה נובו...

ישנן עשרות תסמונות גנטיות טריות [דה נובו] שעלולות לגרום לאפילפסיה ולכן חשוב לאבחן אותן כבר בשלב ה...

קרא עוד

09 בספטמבר 2025

הגן ADNP ואוטיזם

פגיעה בגן ADNP הנה גורם מונוגני מוכר ונפוץ יחסית, להתפתחות אוטיזם. הכירו את תפקידו הקריטי של ADNP...

קרא עוד

28 בספטמבר 2025

לנפץ את המיתוס: ''אי א...

למה אנחנו לא מצליחים להעלים ולמחוק מהלקסיקון את המיתוס השגוי שלפיו אין אפשרות לאבחן אוטיזם במהלך ...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה