רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

16/12/2013 23:53
לפני כחודש עברתי השתלה של שני שתלים בלסת התחתונה (לציין רק שאין לי שיניים בכלל בתחתונה) והדר" אמר לי בעוד יומיים שלושה אוכל לשים את התותבת הישנה עד שיעבור בערך חודש וחצי שהמקום ירפא ואז הוא ישים את התותבת החדשה שמתאימה לשתלים. לאחר כמה ימים באתי אליו לבדיקה ומסתבר שהחניכיים נתלשו מהתפרים וניפתחו וישנה ממש תעלה בחניכיים שבצד אחד ישנם התפרים ובצד שני החלק שנתלש ובאמצע תעלה היכן שהשתלים נמצאים,הרופא אמר לי שזה יסגר מעצמו והוציא לי את התפרים. הבעיה היא שיש שתל אחד גבוהה מאוד ושתל אחד (שהוא מוצלח) והחניכיים מתחילות להיסגר בצד אחד טוב ובשני יש רווח יחסי גדול כי שם ישנו השתל הגבוהה שמפריע לו להיסגר כי ישנו ממש הראש של השתל (זו גם הסיבה שהתפרים ניפתחו בפעם הראשונה) כל נגיעה עים הלשון אני מרגיש את ראש השתל וישנו כאב (לא חזק) אני כרגע ללא תותבת ואוכל רק דברים רכים. אט אט הרגשתי שהמקום מתנפח ויש כל היום כאבים ואני על כדורים נגד כאבים,כשהלכתי לקבל מרופא אחר חוות דעת אמרו לי לאחר צילום ששתל אחד בכלל לא נתפס ולא הגיע לקרקע,אלה הוא תפוס בדפנות הקדיחה,הרופא פשוט העבה את השתל (כי יש לי לסת דקה ) אז הרופא עטף את השתל באיזה פלסטיק וגרם לשתל להיות עבה שיתפס בדפנות הקידוח ויש שם דלקת ועליי ללכת למומחה לסת .הסברתי לרופא מה אמרו לי ואמרתי לו שאני לא מוכן שהוא יטפל בי כי הוא שיקר אותי המון ואין לי בו יותר אמונה. הרופא אמר שהוא יחזיר לי את הכסף של הטיפול ואמר לי שאכן אין לי לסת טובה לשתלים ושהוא בן אדם ובן אדם לפעמים טועה,הוא אכן החזיר לי את הכסף וגם את הצ'קים שהבאתי לו וביקשתי שכשאלך לשיקום הפה והוצאת השתלים הגרועים שהוא עשה לי הוא יעזור לי בתשלום והוא אמר שהוא מוכן ועכשיו הוא פשוט דוחה אותי ודוחה ולא עונה לטלפונים ,שאלתי היא האים יש מקום לתבוע אותו והאים זה כדאי? אשמח לתשובה.אגב לרופא הזה מתברר שיש כבר עבר ברשלנות רפואית והוא שילם גם פיצוי.
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

אפילפסיה ואוטיזם על רק...

תסמונת גנטיות שגורמות לאפילפסיה ואוטיזם נפוצות יחסית, וחשוב לדעת ולזכור כי ניתן לאבחן את רובן כבר...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

קשר בצמות: אוטיזם, אפי...

נכון לסוף שנת 2025, הקשר הגנטי ההדוק שבין אוטיזם ואפילפסיה, מוכח מחקרית ואנו מתחילים להבין עד כמה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

האם האוטיזם גנטי?

התשובה לשאלה "האם האוטיזם גנטי" מוכרת וידועה כבר במשך שנים רבות, ועדיין רבים מהנשים והג...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונת KBG והגן ANKRD11

בדיקות גנטיות זמינות יכולות לאבחן מעל 99% מהמקרים של תסמונת KBG כבר בתחילת ההריון. התסמונת הנדירה...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

אבחון חסר מזערי 15q13....

ניתן וצריך לאבחן מיקרו מחיקה 15q13.3 כבר בשלבים הראשוניים של ההריון, באמצעות בדיקת מי שפיר לצ'יפ ...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונות גנטיות דה נובו...

ישנן עשרות תסמונות גנטיות טריות [דה נובו] שעלולות לגרום לאפילפסיה ולכן חשוב לאבחן אותן כבר בשלב ה...

קרא עוד

09 בספטמבר 2025

הגן ADNP ואוטיזם

פגיעה בגן ADNP הנה גורם מונוגני מוכר ונפוץ יחסית, להתפתחות אוטיזם. הכירו את תפקידו הקריטי של ADNP...

קרא עוד

28 בספטמבר 2025

לנפץ את המיתוס: ''אי א...

למה אנחנו לא מצליחים להעלים ולמחוק מהלקסיקון את המיתוס השגוי שלפיו אין אפשרות לאבחן אוטיזם במהלך ...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה