רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

22/08/2013 10:33
פניתי לעו"ד בעניין רשלנות רפואית וסוכם על אחוזי שכ"ט במקרה של פשרה ואחוזי שכ"ט במקרה של פסק דין . האחוזים עליהם סוכם במפגש הראשון נרשמו מאחורי הסכם ההתקשרות ובמפגש השני שהגעתי לחתום עליו לא טרחתי לבדוק מה נרשם וחתמתי על עיוור. לימים התקבלה פשרה וביקש ממני לשלם לו כשליש מסכום הפשרה ולא הבנתי איך הגיע לסכום ובפנייה אליו לבירור שלח אליי תגובה לפיה הסכם שכ"ט היה על 1/4 + מע"מ מסכום הפשרה שתושג או מסכום פסק דין.
כולי המומה התחלתי לפשפש בניירות ולחפש את ההסכם ומצאתי את מסמך ההתקשרות שמאחוריו רשם במפגש הראשון את שכ"ט שעליו סוכם הן לגבי פשרה והן לגבי פסק דין. כמו כן, מצאתי מעטפה שמסר לי במפגש שני ובה היה העתק מהסכם בו נרשם אחוז שכ"ט זהה למקרה של פשרה ולמקרה של מתן פסק דין כשהוא כולל מע"מ וכעסתי על עצמי על שחתמתי על עיוור ונתתי אימון כי לו קראתי הייתי לבטח גם שואלת על השינוי וסביר להניח שגם הייתי דוחה את הייצוג שלו בתיק. לא זאת בלבד אלא גם דרש מע"מ על אותו אחוז בגין שכ"ט שחרג ממה שעליו סוכם למרות שבהעתק שהכניס למעטפה נרשם "כולל"!

מה עושים במקרה כזה והאם יכול להיות מצב שעו"ד ידרוש שכ"ט למקרה של פשרה זהה לזה של פסק דין?

שאלה שנייה הנה האם בפשרה לא פוסקים לנתבעים החזר שכ"ט?
אודה על תגובתכם.
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

11 ביוני 2026

האם סטנדרט הרופא הסביר...

עורכת הדין אדרה רוט מציגה ומסבירה את עמדת כנס ים המלח לגבי מבחן הרופא הסביר ומשמעותה לגבי תביעות ...

קרא עוד

11 ביוני 2026

מי הוא הרופא הסביר?

במסגרת מבחן הרופא הסביר, נבחנים שלבים שונים בהתנהלותם של הגורמים הרפואיים נגדם מוגשת התביעה. למאמ...

קרא עוד

11 ביוני 2026

ייצוג נפגעי רשלנות רפו...

עם למעלה מ-20 שנות ניסיון בייצוג נפגעי רשלנות רפואית והתמחות מיוחדת בתחום הגנטיקה, עורכת הדין אדר...

קרא עוד

11 ביוני 2026

כשהרופא הסביר לא מסביר...

מבחן המטופל הסביר מעמיד במרכז את זכותו של המטופל לקבל את המידע שכל אדם סביר במצבו היה רואה כחשוב ...

קרא עוד

14 ביוני 2026

פענוח הגנטיקה של האוטיזם

נכון לשנת 2026 הגנטיקאים מסתמכים על מספר מדדים בינלאומיים מוכרים, שמסייעים לפענח ולהסביר להורים, ...

קרא עוד

14 ביוני 2026

גנטיקה על רגל אחת

הכירו את המשמעות של המונח גנטיקה - המבנה הגנטי של גוף האדם, הכרומוזומים וה-DNA האנושי. עורכי הדין...

קרא עוד

17 ביוני 2026

פגיעה בכרומוזום 21 אוב...

פגיעה במבנה של כרומוזום 21 עלולה להוביל להתפתחות תופעות כמו: אוטיזם, עיכוב התפתחותי, אפילפסיה ותס...

קרא עוד

17 ביוני 2026

פגיעה בגן DYRK1A והקשר...

הכירו מקרוב את המשמעות של פגיעה בגן DYRK1A שעל גבי כרומוזום 21, הקשר לאוטיזם והחשיבות הרבה שבאבחו...

קרא עוד

21 ביוני 2026

מחיקה 2p16.3 בזרוע הקצ...

מחיקה גנטית בזרוע הקצרה 2p16.3 של כרומוזום 2 מחייבת אבחון מוקדם, עוד במהלך ההריון, שאחרת עלול להג...

קרא עוד

21 ביוני 2026

משמעותה של פגיעה גנטית...

פגיעה של הגן NRXN1 הנה אחד הגורמים הגנטיים המובהקים לאוטיזם ולהפרעות נוירו-התפתחותיות נוספות. הכי...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה