רשלנות רפואית עורכת דין אדרה רוט
דלג אל התוכן
שיחה אישית עם עו"ד אדרה רוט: 072-334-0001

פורום רשלנות רפואית


נושא
מחבר
תאריך ושעה

15/01/2018 17:39
היי ,
לפני שנה וחצי אמא שלי עברה שבץ מוחי,כרגע היא בהדרדרות בריאותית עקב השבץ ,היא אושפזה בדצמבר לשבוע ושוחררה עם מדדים לא תקינים (המוגלובין 6 , הנורמה היא 12 ) אחרי כמה ימים ובדיקת דם המוגלובין שלה צנח ל5.6 וחזרנו לבית החולים בהפניית רופא משפחה , הפעם אמא שלי אושפזה לשבועיים ושוחררה היום , רופא במחלקה נשאל מדוע היא שוחררה עם מדדים לא תקינים , התשובה שלו הייתה " כי היא מטופלת קשה " (אחרי השבץ מעט קשה לדבר בהגיון ולהסביר בדיקות שהן פשוטות לבן אדם שפשוט לא כל כך מבין את הסביבה נורא מבולבל וצריך אקסטרא סבלנות לטפל בו ) .
במהלך האשפוז התברר כי יש איבוד דם והם החלו לטפל בבעיה הזו , העניין הוא כזה אמא שלי סיעודית כרגע וצריכה שיקום ,הבוקר שוחררנו מבית החולים בידיעה שאמורים להתקשר על מנת להודיע מתי ואיפה השיקום (שוחררנו בלי שום אינפורמציה ) והובטח שיהיה אמבולנס של השיקום שיגיע לאסוף אותה מהבית .
התקשרו מהשיקום, אין להם מערך של איסוף או אפילו להציע אחד ... ובית החולים , והמחלקה המטפלת מתנערים מכל אחריות (מנהל מחלקה בעצמו שוחח איתי ואמר לי עי הוא מתחייב שיש אמבולנס שיביא אותה לשיקום ) ,נוסף לאורך כל האשפוז אמא שלי עברה הזנחה מצד הצוות ,לדוגמא היא הייתה בצום 12 שעות לפני בדיקה ... הבדיקה בוטלה אף איש צוות לא דאג לעדכן שאין בדיקה וכי היא יכולה לאכול או לשתות מה שגרם לאמא שלי להיות בצום כ16 שעות ... לטענת הצוות הם שכחו וזה נפל בין הכסאות (היו עוד כמה מקרים בהם הם שכחו דברים ).
כרגע השאלה הדחופה באמת היא השיקום ... אני לא יכולה להרשות לעצמי אמבולנס פרטי כלכלית כי כל פינוי מבית החולים לבית עלה לי 500 שח שגם אותה התחייבו כי כללית יחזירו (מה שלא נכון כי יש קרטריונים שצריך לעמוד בהם עמ לקבל החזר כספי ) .
האם יש עצה ? משהו שאוכל לעשות עמ לקבל את האמבולנס שהובטח לי ? או דרך כלשהי לקבל תשובות מבית החולים או כללית ?

חייבת לציין כי בכל פעם שאני מתקשרת למחלקה ומבקשת עזרה מנתקים לי בפנים אחרי שאני מסבירה מי המטופלת ופשוט מקבלת את אותה התשובה " אין עכשיו מנהל מחלקה ואין עו"ס תגיעי למחלקה כשאני מגיעה גם בשעות הביקור הם לא יכולים לשוחח ולהסביר לי מה עליי לעשות ...

אולי מישהו פה יודע מה אני עושה אני מבולבלת וכבר לא יודעת לאן אוכל לפנות.
ייעוץ אישי



רוצה להכיר את כל האפשרויות שבפניך ולקבל החלטה מושכלת? פנה/י אלינו:

"אי אפשר שלא להגיד תודה, עוד הפעם, על הטיפול המשפטי שלך ושל צוות המשרד בתביעת הפיצויים של הילד. האמנת מהרגע הראשון וניצחנו. קיבלנו פיצויים הרבה יותר גבוהים מהציפיות, בזכותכם"

ד.מ. סביון

"עו"ד אדרה רוט היקרה, אין מספיק מילים לתאר את הטיפול המקצועי והמסור שקיבלנו ממך לאורך 3 וחצי השנים האחרונות, בהן ניהלת תביעה מול בית חולים העמק בתבונה ובהצלחה רבה. עמדת לצדינו, את וצוות המשרד, תמיד ובכל עניין עד שהשגת את המטרה והפיצויים הראויים"

משפחת ב.ע. חדרה

"פנינו למשרדך מספר ימים לאחר שהילד אובחן עם פגיעה גנטית נדירה בכרומוזום 15. את היית זו שחשפה שהרופא שליווה את ההריון התרשל במילוי החובות שלו. היינו המומים. 22 חודשים אחרי, השגת לילד פיצויים שיעזרו מאד להבטיח את העתיד שלו. תודה מכל הלב"

בני הזוג בצרה

"קיבלנו המלצה על עורכת הדין אדרה רוט, ובחרנו בה לייצוג בתביעת רשלנות רפואית בגלל שהרופא לא אמר לנו שאפשר לעבור בדיקות גנטיות בהריון. אחרי מאבק משפטי לא פשוט מול קופת החולים, זכינו בפיצויים של כמה מיליוני שקלים ורצינו להגיד תודה ולהמליץ"

ב.פ. בני ברק

"עו"ד אדרה רוט ייצגה אותנו בתביעת רשלנות רפואית על רקע גנטי, כנגד גניקולוג בכיר וקופת חולים מכבי. זכינו להכיר מקרוב עורכת דין מנוסה, שעומדת בראש צוות מנוסה, שליווה אותנו בהליך המשפטי, דרך מומחים רפואיים ועד לפשרה מכובדת וראויה שאליה הגענו מול הנתבעים"

ל.ע יישובי הגולן

06 בנובמבר 2024

עורכי הדין שלנו עונים ...

עורכי הדין הבכירים בישראל בתחום הרשלנות הרפואית עונים לשאלות נפוצות בנושא רשלנות רפואית ונותנים ה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

אפילפסיה ואוטיזם על רק...

תסמונת גנטיות שגורמות לאפילפסיה ואוטיזם נפוצות יחסית, וחשוב לדעת ולזכור כי ניתן לאבחן את רובן כבר...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

קשר בצמות: אוטיזם, אפי...

נכון לסוף שנת 2025, הקשר הגנטי ההדוק שבין אוטיזם ואפילפסיה, מוכח מחקרית ואנו מתחילים להבין עד כמה...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

434 גנים מוכרים: פגיעה...

הידעת? פגיעה בכל אחד מ-434 הגנים המוכרים האלה עלולה, בסבירות גבוהה, לגרום להתפתחות אוטיזם ואפילפס...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

פגיעה בגן SCN2A גורמת ...

חשוב לדעת כי ניתן לאבחן את מרבית הפגיעות בגן SCN2A באמצעות בדיקות גנטיות כבר במהלך ההריון. אם היל...

קרא עוד

07 באוגוסט 2025

האם האוטיזם גנטי?

התשובה לשאלה "האם האוטיזם גנטי" מוכרת וידועה כבר במשך שנים רבות, ועדיין רבים מהנשים והג...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונת KBG והגן ANKRD11

בדיקות גנטיות זמינות יכולות לאבחן מעל 99% מהמקרים של תסמונת KBG כבר בתחילת ההריון. התסמונת הנדירה...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

אבחון חסר מזערי 15q13....

ניתן וצריך לאבחן מיקרו מחיקה 15q13.3 כבר בשלבים הראשוניים של ההריון, באמצעות בדיקת מי שפיר לצ'יפ ...

קרא עוד

04 בספטמבר 2025

תסמונות גנטיות דה נובו...

ישנן עשרות תסמונות גנטיות טריות [דה נובו] שעלולות לגרום לאפילפסיה ולכן חשוב לאבחן אותן כבר בשלב ה...

קרא עוד

09 בספטמבר 2025

הגן ADNP ואוטיזם

פגיעה בגן ADNP הנה גורם מונוגני מוכר ונפוץ יחסית, להתפתחות אוטיזם. הכירו את תפקידו הקריטי של ADNP...

קרא עוד

28 בספטמבר 2025

לנפץ את המיתוס: ''אי א...

למה אנחנו לא מצליחים להעלים ולמחוק מהלקסיקון את המיתוס השגוי שלפיו אין אפשרות לאבחן אוטיזם במהלך ...

קרא עוד

עורכי הדין שלנו לרשותך, בכל שאלה! פנה/י לקבלת ייעוץ משפטי אישי ותשובות בכל שאלה:

טלפון: 072-334-0001

פקס: 09-7487779

מתחם מיקסר, דולב 4 רעננה